Over ons

Wij bieden de zorg
die jij nodig hebt

Welkom bij Kraamzorgburo Zwanger & Zo! Wij bieden de zorg die jij nodig hebt: professioneel en met persoonlijke aandacht, zodat jij straks met plezier en warmte terugkijkt op jouw kraamtijd. Dit doen wij in samenspraak met jou, want jij weet als geen ander waar jouw gezin behoefte aan heeft.

Wij werken met enthousiaste, gediplomeerde kraamverzorgenden die nauw samenwerken met de verloskundigen van onze verloskundigenpraktijk. Op deze manier kunnen wij jou volledige zorg bieden. Alles onder een dak, met een team dat als geen ander op elkaar is ingespeeld.

Onze visie

Kraamzorgburo Zwanger & Zo is er voor iedereen die vanuit een deskundige en warme benadering kraamzorg op maat wil. Wij staan voor méér dan zorg alleen.

Onze kenmerken? Wij werken flexibel en servicegericht, zonder gedoe en met korte lijnen richting onze verloskundigenpraktijk. Kraamzorgburo Zwanger & Zo levert zorg aan iedereen die kraamzorg nodig heeft.

Kraamzorgburo Zwanger en zo biedt kraamzorg in de volgende gemeenten:

Overijssel: Almelo, Borne, Dalfsen, Hellendoorn, Hof van Twente, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Twenterand, Wierden.

Woon je buiten ons werkgebied, maar wil jij je toch aanmelden voor onze kraamzorg? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kernboodschap van kraamzorg:

“Kraamzorg is noodzakelijke en toegankelijke zorg. Het zorgt voor een veilige start, voor gezondere kinderen en moeders, richt zich op de zelfredzaamheid van ouders en voorkomt dure zorg nu en later”.

https://www.bogeboortezorg.nl/wp-content/uploads/2022/04/Flyer-Kernboodschappen-Kraamzorg-DEF.pdf

Wij bieden:

 • null
  Professionele, persoonlijke en flexibele zorg
 • null
  Unieke samenwerking met ons verloskundigcentrum
 • null
  Een hecht, enthousiast team
 • null
  Gratis informatiebijeenkomsten
 • null
  Zorg en aandacht voor het hele gezin
 • null
  Deskundige begeleiding bij (borst)voeding